Mikulás foci fesztivál a Szilágyiban!

2022. nov. 30.

Iskolánkban immár hagyománnyá vált, hogy Mikulás nap környékén az óvodások részére sportfesztivált szervezünk. A rendezvényünk célja, hogy bemutassunk iskolánkat, népszerűsítsük a futsalt és végül, de nem utolsó sorban, az egészséges életmódra nevelés. A Covid miatt sajnos 2 évet ki kellett hagynunk, de az idei évben sikerült megszerveznünk ezt a rendezvényt.  A veszprémi óvodák közül 7 óvodából közel 60 kisgyermek vett részt a MIKULÁS FOCI fesztiválon, amelyet Eveli Péter igazgató úr nyitott meg.

 A 8 kiscsapatot iskolánk egy-egy tanító nénije kísérte végig a játékokon. Az állomásokon a 1.FUTSAL CLUB VESZPRÉM játékosai, a SZILÁGYI DSE UP játékosai  és iskolánk testnevelői segítették a gyerekeket, akik zenére sportoltak, amely igazi fesztivál hangulatot teremtett.

A fesztivál végére a MIKULÁS is megérkezett a gyerekekhez. A SZILÁGYI DSE jóvoltából minden kisgyermek ajándékot kapott.

Szeretnék köszönetet mondani az óvodák vezetőinek és a kísérő óvó néniknek, hogy lehetővé tették, hogy a gyerekek részt vehessenek ezen a sportprogramon!

Varga Tünde
Intézményvezető –helyettes, Szilágyi DSE elnöke