Kadnár Lajos Labdarúgó Emléktorna

2023. jún. 7.

Június 6-án került megrendezésre a XVI. Kadnár Lajos Labdarúgó Emléktorna a Jutasi úti műfüves pályán II. és III. korcsoportos tanulók részére. A tornán veszprémi iskolák vettek részt.

A II. korcsoportban a Báthory, a Kossuth, a Botev, a Simonyi, a Rózsa úti, Deák ( csak III.korcsoportban) és a Szilágyi Keresztény Iskola csapatai mérték össze erejüket! Két csoportban zajlottak a mérkőzések és utána helyosztókkal dőlt el a végső sorrend. A II.korcsoportosok csoportból veretlenül jutottunk a döntőbe, ahol a Báthory iskola csapatával játszottunk egy nagyon jó mérkőzést, amely után iskolánk csapata vehette át a győztesnek járó hatalmas serleget! 

A III.korcsoportban szintén veretlenül jutott a döntőbe a szilágyis brigád. Őket a Simonyi iskola csapata fogadta. Nagyon nehéz mérkőzés volt, de a végén a mi iskolánk csapata bizonyult jobbnak!

A szilágyis csapat legjobb játékosai:
II.kcs- Palotai Nándor 
III.kcs- Csőgör Lóránt, akik külön díjat vehettek át.

A II.kcs-os csapat tagjai: Finta Benedek(4.a) Bényi Péter(4.a) Palotai Nándor (4.a) Pozsgai Attila (4.b) Kiss Csanád(4.b) Görgics Balázs (3.a) Gulyás Kristóf (3.b) Karlinszky Ambrus 3.b).
Felkészítő edző/testnevelő: Varga Tünde

III.kcs-os csapat tagjai: Csőgör Lóránt (5.b), Grósz Krisztián (5.b) Finta Bulcsú(6.b) Sánta Gergő (6.b) Szlotta Gergő (6.b) Börcsök Edvin (7.b)
Felkészítő edző/testnevelő: Vati Gergő

Gratulálunk a csapatoknak! Szép lezárása volt ez 2022/23-as tanévnek!