Mikulás foci – sport fesztivál a Szilágyiban!

2023. dec. 7.

Iskolánkban immár hagyománnyá vált, hogy Mikulás nap környékén az óvodások részére sportfesztivált szervezünk. A rendezvényünk célja, hogy bemutassunk iskolánkat, népszerűsítsük a futsalt sportágat és végül, de nem utolsó sorban, az egészséges életmódra nevelés.  A veszprémi óvodák közül 7 óvodából több, mint 50 kisgyermek vett részt a MIKULÁS FOCI fesztiválon, amelyet Eveli Péter igazgató úr nyitott meg.

 A 8 kiscsapatot iskolánk egy-egy tanító nénije kísérte végig az állomásokon, ahol különböző játékok voltak.  Az egyes állomásokon a 1. FUTSAL CLUB VESZPRÉM játékosai, a SZILÁGYI DSE UP játékosai  és iskolánk testnevelői segítették a gyerekeket, akik Mikulást váró zenére sportoltak, amely igazi fesztivál hangulatot teremtett.

A fesztivál végére a MIKULÁS is megérkezett a gyerekekhez. a 1. FUTSAL CLUB VESZPRÉM és a SZILÁGYI DSE jóvoltából minden kisgyermek ajándékot kapott.

Szeretnék köszönetet mondani az óvodák vezetőinek és a kísérő óvó néniknek, hogy lehetővé tették, hogy a gyerekek részt vehessenek ezen a sportprogramon!

Varga Tünde
Igazgatóhelyettes , Szilágyi DSE elnöke